tiistai 27. marraskuuta 2012

without you

 
Lepää rauhassa Nipsu<3 Nikon muistoa kunnioittaen, olit pirteimpiä ja ilosimpia ihmisiä ketä ikinä oon tuntenu, aina niin täynnä elämää. Kaikki loppuu aikanaan, mutta tää päätty ihan liian aikasin.

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

i want to be a hippie and i want to get stoned

 





Tän viikon oon lähinnä vään pysytelly sisällä Youtuben parissa ja syöny antibiootteja angiinaan. Sen takia ei löydy hirveesti kuviakaan, mutta ylimmät kuvat on kaupungilta hollantilaisesta tontusta ja jouluvaloista. Tuli ihan joulufiilis kun käytiin Saran ja Janikan kanssa ruokakaupassa ja samalla piipahdettiin sisustuskauppaan joka oli täynnä kaikkia ihania joulujuttuja! Oon kyllä ilonen että oon pystyny oleen kaukana kaikesta joulu-aiheisesta, koska yleensä mua vaan ahdistaa kun syyskuussa kauppoihin tulee jo joulupukin kuvia ja ties mitä.
Sain myös Rimpulalta mahtia postia joka sisälsi myös TYK:in 2013 poikakalenterin omistuskirjotuksilla ja Fazerin sinistä. Äiti lähetti mulle myös aikasemmin joulukalenterin jee! En oo varma onko Hollannissa edes joulukalentereita koska täällä on Sinterklaas ja black piet, eli sen "black helper", ja niitä juhlitaan jo nyt. Eli täällä on tavallaan kaks joulua.
Ps. Kertokaa jos teillä on postausideoita Hollannista, koska mulla on vielä hetki aikaa toteuttaa ne! Tai kysymyksiä tai kuvatoiveita tai mitä vaan, nyt on teidän tilaisuus kysyä kaikki mitä ootte ikinä halunnu tietää Hollannista tai musta tai ihan mistä vaan, joten kysymyksiä ja ideoita tänne NYT.
Pps. Yö on paras ja auto ja kova vauhti.

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

is it okay to feel like I'm feeling?


" Kun täällä kaikki valheisiin rakentuu. Heikot aina toisiinsa takertuu. Ikiroutasydän pakkases paleltuu, kun sielut on tulella valeltu. Jäljellä ei oo paljon muutakaan, ku pieni pihapiiri ja ystäviä muutama. Ja kuka niistä muhun luotti? Kirjotin reseptit viime vuosist. Ja viimeinkin huomasin sen: Paljon paskaa tarvii, et psyyke kuolis."
 
Ruut: ":(((( voi sinnuuu tuu tänne nii saat rakkautta, mut nii samaa ku sara et ei oo enää pitkä aika ku siel oot nii koita vaa ottaa kaikki irti kivoista jutuista ! ja oo niiden kaa eniten just jotka on sit kivoi 
ja mee vaikka luontoon yksin meditoimaan nii saat rauhan sydämeesi !"

Eeva: "must tuntuu kans et voisit viihtyy siel paremmi jos pääsisit välillä pois niiden ihmisten luota ku kylhän jos koko syksyn ootte nyt pyöriny samas porukas ni voi alkaa vituttaa ::/ mut voimia pupuli<3 me ollaan tääl oottamas sua jiihii ::)"

Ensimmäinen ja toivottavasti myös viimeinen rage/angsti postaus jonka tuun ikinä julkaseen. Tänään vaan ei oo ollu mun päivä, tai no kävin lääkärillä ja sain antibiootteja (JEE!) koska mulla on angiina. Se olikin varmaan päivän ilosin tapahtuma. 
Lääkärin jälkeen tulin kotiin ja nukun aamu kymmenestä varmaan kolmeen asti, jonka jälkeen oon vaan yrittäny elää. Plus tänään en vaan yhtään jaksa kaikkee vittuilua jota on tullu vaikka mistä, onneks Ruut ja Eeva + mun muut ihanat salarakkaat on piristäny mua illalla. Vinkki: parhaiten auttaa vanhojen kuvien selailu, vietin sen parissa hyvän tovin ja olin pian taas normaali ilonen itteni. Voisin selittää teille tänne sen kaiken mitä kerroin tytöille, mutta se olis oikeen soveliasta joten sama paranneltuna: 
  • Ihmiset puhuu täällä paskaa. Paljon.
  • Täällä ei oo ikinä täydellistä omaa rauhaa. Vaikka viettäisit vaikka kaiken ajan omassa huoneessas niin kuulet silti aina mitä sun naapuri tekee tai mitä jollain käytävällä jutellaan.
  •  Ihmisistä paljastuu monta puolta. Eikä aina pelkästään niitä hyviä
  • Ja viimesenä: Eniten mua ärsyttää se että kukaan täällä ei tunne mua niin hyvin, että vois sanoo mulle sellasia asioita mitä mulle on täällä musta ittestäni sanottu. Kukaan täällä ei tiedä mitään mun elämästä, joten kellään ei oo varaa arvostella mua tai sanoo että oon sellanen ja sellanen.  
Anteeksi tästä ragepostauksesta, oli vaan pakottava tarve kertoo miltä musta nyt tuntuu. Tykkään Hollannista vieläkin ihan älyttömästi enkä voi tajuta että tasan kuukauden päästä tuun takas Suomeen, mutta kuten Eeva sano "must tuntuu kans et voisit viihtyy siel paremmi jos pääsisit välillä pois niiden ihmisten luota" Ja kyllä mä viihdynkin koska mulla on täällä ihania ihmisiä keiden kanssa mulla on aina hauskaa kuten Sara, Janika, Ira, Ninni jne. Välillä kaikki vaan tuntuu niin hankalalta, mut sillon fuck this shit.
 
Sorry my other readers, you won't get this in english :D Just stuff about my not so good day.

tiistai 20. marraskuuta 2012

I can live with everything I've lost cause love will come to save us all. So save us

 
ghbsdjvgjsfmghkj
Muuta en nyt voi sanoo. Tiedättekö sen miltä tuntuu kun yritätte niellä ja se on melkein mahdotonta? Kiva. Tuntuu kun miljoona neulaa pistäis kurkkuun samaan aikaan. Siinä mun tän hetken olotila tiivistettynä ja kauniimmin sanottuna. Onneks huomenna mulla on vielä vapaapäivä ja pääsen lääkärille. Jos sieltä tulee vastaukseks että "juo jotain kuumaa ja lepää" nii oikeesti varmaan räjähdän. 

maanantai 19. marraskuuta 2012

do everyday one thing that scares you and remember the compliments you receive, forget the insults


Song that always, well usually, makes me happy


 Taco and my sister from another mister!

 Chris Patrik Sara
Lauantai-iltana mentiin Tuulin ja Saran kanssa elokuviin nauttimaan Twilightista! Alkuun se vaikutti tosi laimeelta, enkä ollu nähny edellistä leffaa joten olin vähän kujalla, mutta lopulta se oli kyllä superhyvä.
Leffan jälkeen tultiin takasin kotiin ja melkein heti lähettiin Saran kanssa takas bussipysäkille, koska mentiin Leon luo joka työskentelee myös Golden Tulipissa kuten Sara, Taco ja Patrik. Istuttiin siellä iltaa pelaamalla Mario Karttia ja juttelemalla. Ainii, kuten kuvasta huomaa ei kannata juoda meloniboolia jollei haluu vihreetä kieltä :D Myöhemmin päätettiin lähtee baariin joten käveltiin kaupunkiin ja mentiin toiseen niistä baareista johon Taco pääsee sisään (joskus oli kuulemma iso tappelu kaupungissa josta seuras porttikielto melkein kaikkialle) Oltiin siellä kunnes tuli valomerkki ja vaihdettiin Bubblesiin joka menee vasta viideltä kiinni. 
Oli ihan superhuikee viikonloppu vaikka tapahtu myös asioita joita ei todellakaan ois pitäny tapahtua. Eilinen oli oikeesti sekavin ilta IKINÄ. Kaikki olin ihan helvetin sekasin ja menin aamulla kymmeneltä nukkuun joka kertoo myös jotain. Virheistä oppii, eikö niin?

lauantai 17. marraskuuta 2012

just like a drug you rock with my reality

 


 noitana kaupungille
 Ira ilosena :DD

 Keksittiin lehtitelineelle uutta käyttöö
King of Burger King!

Eilen mentii illalla taas vähän klubittaan, mullakin alko nyt kuuden päivän loma joten voin pitkästä aikaa (viikon tauon jälkeen:D) mennä taas mukaan. Kierreltiin muutamissa baareissa, mutta koska oli perjantai niin oli aika hiljasta paitsi loppuyöstä. Eilinen oli kyllä wild girl's night out huhhuh. Sen takia kuviakin löytyy lähinnä alku- ja loppuillasta ja muut kuvat ei sovikkaan teidän silmille :D
Tänään suunnitelmissa on mennä kattoon Twilight ja sen jälkeen varmaan taas Amersfoortin yöelämään. Sunnuntaina pitäiskin sit selviytyä ulos syömään pienellä porukalla, saa nähä miten onnistuu. Tänäänkin aamulla mun olo ei ollu mikään kaikkein parhain, ei sen takia että oisin juhlinu liian rajusti vaan nieleminen vaan on täyttä tuskaa ja muutenkin välillä kipee olo /: Mutta nyt mulla on aikaa parantua kun oon selvinny viikonlopun yli, se on plussaa :) Nyt pakko alkaa valmistautuun iltaa varten, hoihoi pikkuset! xx

tiistai 13. marraskuuta 2012

Day off



Things about Holland:
  • Hollantilaiset on yleensä erittäin ystävällisiä ja avuliaita ulkomaalaisille
  • Kaikkialla on pensasaitoja
  • Oon tarvinnu sateenvarjoo yhden kerran
  • Ihmiset puhuu välillä kaupassa yksikseen
  • Huumeita käyttää muutkin kun vaan haslaajat ja rikolliset, myös normaalit työssäkäyvät ihmiset
  • Baarissa joku tulee aina jutteleen ja kun hollantilaiset kuulee että oot Suomesta ne on vielä kiinnostuneempia
  • Lounaalla syödään voileipiä
  • Kaljaa voi juoda ilman että on kännissä
  • + hollantilainen kalja on hyvää
  • Hollantilaisia ärsyttää paljon jos puhut omaa äidinkieltä porukassa jossa on myös hollantilaisia
  • Jätkät käyttää täällä Uggeja (jopa niitä kaikkein korkeimpia)
  • Ruoka on todella halpaa
  • Rakastan Hollantia
Plus loppuun vielä herkullinen kuva, kun leikkasin cutterilla (mekaaninen leikkuukone joka menee lujaa) sormeen ja nyt siinä on pieni jälki. Otin jotain pois koneen välistä ja hups kävi huonosti, eilen illalla mun huonenaapuri just sano että "you should be happy that you didn't lose your whole finger!"
Tänään kävin myös teettämässä uudet avaimet niiden tilalle jotka hukkasin, finally! See you soon again xx

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

holland soundtrack


Favourite songs in Holland! Suosittelen kuunteleen ainakin Hardwellin, Feed Me & Crystal Fightersin ja Rudimentalin kappaleet + Yellow Claw on tietenkin aina hyvä ;)

torstai 8. marraskuuta 2012

godverdomme, die domme jongen gedraagt zich als een monster

 
Goedenavond, tulin vaan kertoon että vielä hengissä ollaan vaikka mitään ei pariin päivään ookkaan kuulunu. Kuvia ei oo tullu otettua viime lauantaina Brothers-reissun jälkeen ja tuleva viikonloppu menee myös töissä joten juhliminen jää vähemmälle ja töitä tulee tehtyä senkin edestä :D Tiistaina saan hetken levätä kun tulee ensimmäinen vapaapäivä viikkoon ja sen jälkeen taas kuuden päivän työputki edessä. Nyt kohta unille, hyviä öitä myös teille lieve!

maanantai 5. marraskuuta 2012

nightlife at Utrecht


 
Juhlittiin Janikan synttäreitä lauantaina ensin alottelemalla asuntolalla ja sitten mentiin junalla Utrechtiin. Kuuden hengen joukko kutistukin neljään kun Janina oli töissä juomassa ja Jennaa alkokin väsyttää ennen kun päästiin edes bussipysäkille...:D Utrechtissa heti ekana odotti Burger King tottakai! Rautatieasemalta otettiin taxi Brothers'sille joka oli meidän määränpää. Brothers oli jossain keskellä ei mitään, mutta kun päästiin sinne niin wau! Kuinka monella yökerholla Suomessa on oma parkkipaikka ja melkein samanlainen turvatarkastus kun lentokentällä? Taas kerran Brothers'kin oli k-18 mutta eipä se mitään estäny.
Janikan meille rakkaudella tekemä kakku!






 Vihdoin siellä!





Brothes'sissa oli kolme erilaista huonetta/tilaa joissa soi erilainen musiikki, housee, rnb/hiphop ja jotain hollantilaisia hittejä. Kaikki juomat myös maksetaan Brotherssin omilla kolikoilla, eli tiskillä pitää vaihtaa rahaa kun tulee sisään. 10 eurolla sai kai 5 kolikkoo. Juttelin illan aikana muutamille uusille tuttavuuksille, joilta yhdeltä saatiin autokyyti takas Amersfoorttiin :) Myös baarimikko johon tutustuin tarjos alennettuja juomia koko illan ja kysy jos halutaan tulla myöhemmin uudestaan Brotherssin bailuihin, jollon päästäis kenties guestlistillä sisään, saa nähdä miten käy.
Sellasta juhlimista viime viikonloppuna, nyt ruokaa! xx

lauantai 3. marraskuuta 2012

unbeatable, undefinable like sunshine, I'm cool

 
 Hahah Onno oli fiksu ja toi meille töissä tollaset isot kipot kun ei ollu mukeja :)

 Muistoja viime lauantailta kun mentiin Sharman, Brianin ja Mustafan kanssa kaupungille ja ostettiin yhessä iso laatikollinen Flugeleita! Thuississa saa siis sellasen laatikon, jossa on jotai 50 tollasta shottipulloo ja se maksaa 50 euroo:) Ja on hyvää!!!
 Sori mulla ei oo enempää kuvia tältä viikolta (vielä ;D) joten tulin vaan kertomaan, että oon vielä elossa vaikka täällä vähän hiljasta onkin ollu... Ostin CandyShopista aeron tapasta suklaata jej! 
Tänään kävi pieni moka aamulla herätyskellon kanssa, mutta oon vielä liian nolona että kehtaisin jakaa sen kaikille haha :DD Meillä oli suunnitelmissa mennä tänää Utrechtin yöelämään, mutta saa nyt nähä miten mun osalta lopulta käy. Muuta turhaa mulla ei enää ollukkaan joten konichiwa bitcheeees
xx Vergi